page_banner

zprávy

Jarní výroční schůze 2022 proběhla úspěšně

 

  Abychom poděkovali všem zaměstnancům za jejich tvrdou práci a obětavost v průběhu roku a abychom poděkovali za mimořádný rok 2022, kterým jsme společně se společností Guangdong Danqing Printing Co. , k prezentaci aktivit na místě.

Vedoucí jednotlivých oddělení nejprve zhodnotili práci za loňský rok, vyjádřili souhlas s loňskými pracovními úspěchy, ocenili ocenění a úspěchy společnosti v loňském roce a poskytli návod na nedostatky práce.
Na závěr předseda a generální ředitel vyjádřili srdečné poděkování všem zaměstnancům, kteří se společnosti na konci drželi, a především potvrdili tvrdou práci všech v roce.Budoucnost bude určitě výzvou a příležitostí ke koexistenci, která nás vyzve, abychom spolupracovali bok po boku, sjednocovali se a pomáhali si, abychom se společně mohli svézt na vlně a kupředu.

  2022 Roční
 

 Následovala napínavá tombola, společnost připravila štědrou cenu pro personál, jsou zde motocykly, fritézy, zametací roboty a dárkové tašky na ořechy.Pozvali jsme také vedoucí z různých oddělení, aby předali ceny vítězům.

                    Roční rok 2022Cena 2022

  Koncoroční akce se za velkého smíchu dotáhla do zdárného konce.Nový rok přinese novou naději a novou kapitolu.V roce 2023 všichni spojíme ruce, abychom se svezli na vlně a vyrazili vpřed;budeme se snažit znovu vytvořit lesk!


Čas odeslání: Únor-04-2023